The Crocodile Hunter was een wereldhit

Steve Irwin werd wereldberoemd dankzij het programma The Crocodile Hunter, dat in 137 verschillende landen werd uitgezonden. Miljoenen mensen zagen zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn onbevreesde manier waarop hij dieren durfde te benaderen. Helaas is dit hem in 2006 fataal geworden, toen hij in zijn hart werd gestoken door een giftige pijlstaart rog.

Bindi Sue is de dochter van Steve Irwin

Maar Steve had ook een dochter genaamd Bindi Sue Irwin. Zij is vernoemd naar de twee favoriete dieren van haar vader. De krokodil Bindi en de hond Suey. Bij de inmiddels 22-jarige Bindi is de liefde voor dieren er met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet geheel verrassend dat ze op haar Instagram pagina, die door ruim 4.5 miljoen mensen word gevolgd, met verschillende exotische beesten op de foto staat.

Ze is ook al een aantal keer op televisie verschenen. Zo zagen we de dochter van Steve Irwin als Bindi, The Jungle Girl. Ze was pas 8 jaar oud toen we konden zien hoe zij samen met verschillende dieren leefden. Daarnaast is ze ook in een aantal films verschenen. Ze heeft de wereld ook laten zien over dance moves te beschikken door de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars te winnen. Inmiddels is ze getrouwd met professioneel wakeboarder Chandler Powell.

Zie hieronder een aantal foto’s van Bindi Sue Irwin, de durfal en dierenliefhebster:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Benieuwd naar andere leuke dochters van bekendheden? Check dan de 5 knappe dochters van bekende voetballers.