Dionne Stax en Steven Jansen gaan samenwonen

Dionne Stax kennen we als voormalige nieuwslezeres van het NOS Journaal. Daarnaast was ze onder andere te zien als presentatrice van het Televizier-Ring Gala, De 3 Sterren Camping (waar ze haar huidige vriend ontmoette) en DNA Onbekend. Haar repertoire aan Nederlandse producties waaraan ze heeft meegewerkt is dus indrukwekkend te noemen. De nieuwe woning waar ze – volgens BekendeBuren – met haar partner DJ Steven Jansen in gaat wonen, is dat ook. Steven heeft onlangs een woning gekocht waar ze eenvoudig met z’n tweetjes kunnen wonen. De ligging is prachtig en ook van binnen is er aan alles gedacht.

luxe watervilla dionne stax en nieuwe vriend

De woning bevindt zich in Fokkeboom: een schiereiland in Almere. De prachtige locatie zorgt ervoor dat ze een mooi uitzicht zullen hebben over het water. Dat niet alleen: het is ook gemakkelijk om met een (eigen) boot achter het huis aan te meren. Zo kan het koppel er gemakkelijk samen op uit trekken. Eén blik binnen in de woning leert ons dat ze echter net zo graag lekker thuis blijven. Ook vanbinnen is het huis namelijk erg ruim en net afgewerkt.

In totaal beschikt de woning over vijf kamers en twee badkamers. Van die kamers zijn er drie ingericht als slaapkamer. Het geheel, inclusief de jacuzzi die te vinden is in één van de twee badkamers, is goed voor zo’n 184 m². Geen zin om te varen, maar willen ze toch van de zon genieten? Dan kan dat in de tuin, of op het dakterras.

villa op het water in nederland

Wat was de vraagprijs van de villa in Almere?

Met alle luxe is het niet verwonderlijk dat Steven Jansen zijn oog op de woning in Almere heeft laten vallen. Het geheel werd aangeboden voor €895.000, al betaalde Steven er uiteindelijk €950.000 voor.

Benieuwd naar meer woningen? Bekijk dan ook eens de luxe woning van Jennifer Huffman.