Het Play2Earn-model van Eeedme

Exeedme streeft ernaar om een revolutie teweeg te brengen in de huidige game-industrie. Eén ding is zeker: dit doen ze met succes. Exeedme is een eerlijk en vertrouwd Play2Earn gaming-platform, gebouwd op blockchain. Hiermee stellen ze alle gamers in staat om geld te verdienen met hun vaardigheden tijdens het spelen van hun favoriete games. Dankzij de technologie van Exeedme kan het grootste deel van de inkomsten rechtstreeks naar gamers van alle vaardigheidsniveaus gaan. Gamers hoeven zo niet langer professionals te zijn om daadwerkelijk geld te verdienen met gaming. De inkomsten worden dus eerlijk verdeeld en het platform biedt de gamers eerlijke beloningen en controle over hun inkomsten.

Er zijn drie verschillende manieren om geld te verdienen:

  1. Earn by winning: daag vrienden uit of laat matchmaking zijn werk doen. Bepaal de inzet en financier het met crypto. Dit werkt via het principe “winner takes it all.”
  2. Earn by playing: of je nou als gamer wint of verliest, je wint $XED-beloningen iedere keer dat er op je vaardigheden wordt gewed.
  3. Earn by progressing: door $XED te staken, ontgrendelen spelers NFT-beloningen die toenemen in exclusiviteit en schaarste.

Dit hele concept willen ze in de toekomst toepassen op verschillende games. Zo kan je op de site van Exeedme je stem uitbrengen op je favoriete games, zoals League of Legends, Fortnite en FIFA.

Goed nieuws voor de CALL OF DUTY: WARZONE-fans: jullie game is al te spelen via het Plat2Earn-concept van Exeedme.

CALL OF DUTY: WARZONE toernooien met beloningen in crypto

Het grootste Play2Earn-toernooi van Exeedme is een feit. Er is een toernooi gaande, van 13 tot 20 augustus, waarbij je zoveel kan spelen als jij wil in de Battle Royal-modus. Je vijf beste wedstrijden worden uiteindelijk meegenomen in de prijsbepaling, dus elke kill en ieder punt kan daadwerkelijk het verschil maken. Per Daily Ladder wordt er 714 dollar aan prijzengeld verdeeld over de vijf beste spelers van diezelfde dag. Iedere dag begint weer een nieuwe Daily Ladder. En als dat nog niet genoeg is: degenen die aan het einde van de rit (na de zeven dagen) een plek hebben weten te bemachtigen in de top 5 (Main Ladder), krijgen een deel van de volledige pot van 5000 dollar.

exceedme crypto verdienen call of duty warzone toernooi

Hoe kan je deelnemen een een dergelijk toernooi?

Het is heel eenvoudig om deel te nemen aan een toernooi. Je hoeft alleen maar een account aan te maken, te verifiëren en deel te nemen aan het toernooi met de naam ‘The Ultimate Warzone’.