De carrière van Diletta Leotta

Diletta rondde in 2015 haar studie rechten af, alvorens ze aan de slag ging bij de Italiaanse tak van Sky Sports, om daar verslag te doen van de wedstrijden in de Serie B, het tweede niveau van Italië. Vanaf het seizoen 2018/2019 is Diletta actief voor DAZN waar ze de Serie A-wedstrijden, het hoogste niveau, van verslag voorziet. Ze is daarnaast ook nog model en influencer.

Ze komt voor haar werk dan ook vaak in aanraking met profvoetballers, maar toen ze keeper Loris Karius ontmoette sloeg de vonk over. De twee hebben sinds december 2022 een relatie. Loris Karius is vooral bekend als de Liverpool-schlemiel van 2018. In dat jaar maakte hij in de Champions League-finale tegen Real Madrid twee gigantische blunders, waardoor de Spaanse club de wedstrijd met 3-1 won. Sinds dat moment kan de Duitser eigenlijk niet meer normaal over straat, maar dat is misschien veranderd met de knappe Italiaanse aan zijn zijde.

Knapste verslaggeefster ter wereld verwacht kindje samen met profvoetballer Loris Karius

Diletta Leotta is sinds eerder dit jaar verloofd met Loris Karius, momenteel doelman van de Engelse club Newcastle United. De twee maakten in maart 2023 bekend in blijde verwachting te zijn van een kindje. Ze showt haar prachtige buik nu al met regelmaat op Instagram en daar hoeft ze wat ons betreft niet mee te stoppen. Bekijk een paar plaatjes hieronder: