Het dieet van Cristiano Ronaldo

Een gezonde levensstijl betekent veel sporten en gezond eten. Het eerste doet hij doordeweeks genoeg bij zijn nieuwe club Manchester United. Hij traint meerdere keren om fit genoeg te blijven en ondersteunt dit door gezond te blijven eten. Wij kwamen erachter wat hij eet en drinkt om in vorm te blijven. Hij eet maar liefst zes keer per dag volgens de Spaanse krant AS. Hij eet dan lang niet alleen maar kwark, kip en broccoli. Bekijk hier het dieet van Cristiano Ronaldo.

 

Wat drinkt Ronaldo?

Ronaldo drinkt voornamelijk water en soms een sportdrank. Dit heeft zijn lichaam natuurlijk nodig tijdens het sporten. Verder schijnt hij een echte koffieliefhebber te zijn. Hij drinkt meerdere koppen koffie per dag en dan het liefst natuurlijk Portugese koffie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Het ontbijt van Cristiano Ronaldo

In de ochtend grijpt hij graag naar een grote bak magere yoghurt. Hier eet bij dan vaak ook kaas en ham bij. Als je het ons vraagt een gekke combinatie. Als hij het maar lekker vindt.

De tussendoortjes van Ronaldo

Cristiano Ronaldo kiest fruit boven een stuk taart of een koekje. Hij houdt van veel fruitsoorten en is ook niet vies van een fruitsapje. Lekker gezond dus. Portugezen geven vaak de voorkeur aan appel-, peer- of ananassap. Het zou ons niet verbazen als ook Cristiano de dag begint met zo’n vers gezond sapje. Verder is zijn favoriete snack tussendoor een avocado toast. Dat snappen wij wel, super gezond en erg vullend.

De lunch van Ronaldo

Tijdens de lunch eet Ronaldo graag een salade. Zo krijgt hij genoeg groente binnen en niet te veel calorie├źn. Hij combineert een salade dan vaak met kip vanwege het lage vetgehalte. Zijn tweede keus is een salade met tonijn, ei en olijven. Net waar hij zin in heeft dus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Het diner van sterspeler Cristiano Ronaldo

Als we de chefkok van het Portugese elftal mogen geloven is Ronaldo een echte viseter en verkiest hij vis boven vlees. Hij eet dan wel graag vis die op Madeira, waar hij vandaan komt, op het menu staat. We hebben het dan over die vettere vis zoals zeebrasem, zeebaars of gegrilde zwaardvis. Ook tonijn en kabeljauw zijn favoriet van de voetballer. Toch wil hij nog wel eens kiezen voor een goed stuk vlees.

Ben je benieuwd hoe andere topsporters eten. Lees hier eens hoe top basketballer LeBron James zijn dieet ingedeeld heeft.