De woning is het onderwerp van gesprek

Om en nabij de vier jaar geleden overleed Jan des Bouvrie aan de gevolgen van prostaatkanker. Naast dat één van zijn exclusieve auto’s te koop werd gezet, staat zijn villa in het Gooise Naarden staat sinds die tijd ook te koop. Rondom de villa was er een hoop drama binnen de familie. Zo hadden de kinderen van Jan, uit een eerder huwelijk, beslag gelegd op de woning. Des Bouvrie had namelijk een paar maanden voor zijn overlijden het testament gewijzigd. Daarin stond dat zijn twee oudste kinderen als erfgenamen waren uitgesloten. Wel kregen zij meerdere sommen geld. Toch waren zij het er niet mee eens, en stapten zij naar de rechter, waarna zij gelijk kregen.

Huis des bouvrie

Flinke daling in de vraagprijs op Funda

De villa van Jan des Bouvrie werd in de tussentijd niet verkocht, waarna er flink wat van de eerdere vraagprijs werd afgehaald.  Hierna werd hij zelfs even uit de verkoop gehaald. Nu staat hij weer te koop voor het bedrag van € 7.750.000. Dat is een € 2,250 miljoen minder dan de initiële vraagprijs van € 10 miljoen.

Villa Naarden

Behoorlijke sociale voorzieningen

Enfin, nog steeds wel een behoorlijk bedrag. Wat krijg je eigenlijk voor dat geld? Met een woonoppervlakte van maar liefst 1.344 vierkante meter is er aan ruimte absoluut geen gebrek. Met een binnenzwembad, fitnessruimte, bibliotheek, garage en een landschapstuin lijkt deze woning van alle luxe voorzien. Bovendien zijn er 11 kamers in de woning te vinden waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Bovendien ziet de villa er meer dan strak uit, wat met een vorige bewoner als Jan des Bouvrie ook niet anders had gekund uiteraard.

Helemaal warm geworden van deze woning? De voormalige villa van des Bouvrie staat momenteel te koop voor het luttele bedrag van € 7.750.000. Even stevig in de portemonnee graaien dus. Check hieronder meer beelden van deze prachtige villa in Naarden.

Huis naarden villa Woning des bouvrie Casa naarden Designvilla