De carrière van Dennis Weening

Dennis Weening begon zijn TV-carriere bij KinkTV, maar al snel was hij overal te zien. Zo heeft de presentator gewerkt voor MTV, 3FM en 3voor12 Radio. Daarnaast bleek hij ook nog de mol te zijn in het programma ‘Wie is de mol’.

Later in zijn carrière zagen wij hem veel bij RTL. Voor deze zender presenteerde hij onder andere: So you think you can dance, Wipe-out, Expeditie Robinson en The Pain Game. Eigenlijk heeft hij zoveel dingen gedaan dat je bijna begint te denken dat er wel een dubbelganger in Hilversum moet rondlopen om deze functies te kunnen vervullen.

Dennis Weening heeft een dubbelganger

Nu loopt er geen dubbelganger van Dennis Weening rond in Hilversum, maar hij heeft er wel eentje gevonden. Zijn vrouw liet hem een foto zien, die zij kreeg doorgestuurd via Instagram. Hierop staat een visser, die wel heel erg op hem lijkt. In eerste instantie dacht Dennis zelfs dat iemand het had gefotoshopt. Hij heeft de foto op zijn Instagram-account gedropt, en zegt er nog gekscherend bij dat hij gevist heeft met zijn vriend en cabaretier, Klaas van Eerdink.

Vervolgens legt hij uit hoe de vork in de steel zit. Het blijkt te gaan om zijn dubbelganger Eddy Starckx te gaan, een Belgische karper visser. Wat Eddy vindt van de ontdekking is nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat ook hij wel de vergelijkingen zal herkennen. Zie hier de bizarre foto van de dubbelganger van Dennis Weening: