De carrière van Demi van den Wildenberg

Demi van den Wildenberg is een 24-jarige atlete die zich heeft gespecialiseerd in de estafette 4×100 meter. Ze is lid van Eindhoven Atletiek en heeft indrukwekkende prestaties geleverd op de Nederlandse Kampioenschappen. In 2022 won ze een zilveren medaille en in 2023 voegde ze daar een bronzen medaille aan toe. Demi is niet alleen razendsnel op de baan, maar ook een toegewijde student. Ze heeft een bachelor Science behaald aan de Johan Cruyff Academy en studeert ze momenteel rechtsgeleerdheid aan Universiteit Utrecht. Nu schittert Demi van den Wildenberg opnieuw, maar deze keer in een prachtige fotoshoot op Instagram.

Naast haar sportieve en academische prestaties neemt Demi de tijd om leuke kijkjes op Instagram te delen. Ze heeft ondertussen aardig wat fans opgebouwd op sociale media. Met zo’n 134.000 volgers op Instagram, deelt ze vooral haar passie voor sport met de wereld. Haar volgers kunnen dagelijks genieten van een kijkje in haar leven, waar ze haar trainingsroutines en modieuze sport outfits laat zien. Niet alleen op Instagram is ze actief, maar ook op TikTok deelt ze het een en ander. Hier heeft ze 60.900 volgers en deelt ze vooral haar trainingen en vakantie momenten. Met haar beauty and the brains krijgt ze een hoop aandacht en valt dan ook wel onder een van de mooiste Nederlandse sportvrouwen.

Betoverende fotoshoot van Demi van den Wildenberg

Een dag geleden plaatste Demi al een aantal beeldige plaatjes van de fotoshoot met de caption: “Sneak peek👀📸”. De recente fotoshoot die Buiten de Lijntjes samen met Demi van den Wildenberg deelde op Instagram toont Demi in een combinatie van sportieve en stijlvolle outfits. Ze poseert in een elegante setting, waarbij haar sportieve achtergrond en haar liefde voor mode perfect samenkomen. Demi mag er in ieder geval wel wezen!

Bekijk hieronder de prachtige foto’s van het Instagram-account van Demi van den Wildenberg:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi van den Wildenberg (@_demivdw)