Delorean DMC 12

Hoe zit het dan precies met dit exemplaar? Deze Delorean DMC 12 heeft in totaal slechts drie eigenaren gehad. De laatste eigenaar had de auto 12 jaar onder zijn hoede en verzorgde die ook goed door hem in een verwarmde garage te stallen. Met een bouwjaar uit 1981 is het een auto die al heel wat jaartjes meegaat. Echter zie je dit niet terug aan de kilometerstand, want die blijft slechts haken op een luttele 20.750 kilometer. Enorm weinig voor een auto waarin je gezien wilt worden.

delorean dmc 12 MAN MAN 1

Vanwege de leeftijd van de auto is er een aantal keer aan de auto geklust. In 2011 is de laatste grote onderhoudsbeurt geweest. Daarbij werden onderdelen vervangen die grote slijtageplekken bezaten. Het frame is in goede staat en ongerestaureerd, wat de zilveren bolide zijn charme geeft. De remblokken en klauwen zijn in nieuwstaat terwijl overige kunststof delen die verkleurd waren, zijn vervangen. Het originele interieur van de auto is behouden, wat de auto een iconische charme geeft. Er zijn verder enkele krassen aanwezig, zowel aan de binnen- als buitenkant, maar dat mag de pret niet drukken. Wanneer je zo’n auto koopt, dan koop je die immers niet voor de nieuwigheid maar om het stukje filmgeschiedenis.

delorean dmc 12 MAN MAN 3 delorean dmc 12 MAN MAN 4 delorean dmc 12 MAN MAN 6 delorean dmc 12 MAN MAN 5 delorean dmc 12 MAN MAN 7 delorean dmc 12 MAN MAN 2 delorean dmc 12 MAN MAN 9

Voor €36.000,00 ben jij in het bezit van dit zilverkleurig stukje venijn. Je kan er waarschijnlijk niet mee tijdreizen, maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen. Drone racing is de nieuwste game dat je toch doet denken aan de toekomst.