Je zomer is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan een restaurantfestival. Struinen langs de hipste foodtrucks, terwijl je geniet van een lekker glas wijn en goede vibes in het zonnetje. Wat wil je nog meer?

Restaurantfestival: Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam is dan ook de juiste keuze, het is namelijk niet zomaar een festival. Voor welgeteld drie dagen kun als hobbychef, foodlover of dorstige thuisbartender terecht bij 24 verschillende restaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Naast genieten van goed eten, zijn er nog genoeg dingen te doen op dit festival. Mocht je niet bang zijn om je handen uit de mouwen te steken, dan kan je namelijk mee doen met één van de masterclasses en demonstraties die gegeven worden door bekende chefs in de NEFF Big Kitchen.

foodfestival man man 01

Wil je toch liever gewoon doorgaan met eten en kijken hoe andere mensen aan het werk zijn? Dat kan ook, want in de NEFF Kookschool gaan hobbychefs zelf aan de slag om hun kook-skills aan te scherpen. Daarnaast is Taste of Amsterdam ook een goed festival wanneer er kinderen bij zijn. Er is namelijk een kooktheater voor kinderen waarbij ook zij de keuken in kunnen stappen om simpele gerechten te bereiden.

foodfestival 03

Ervaar het zelf

Wij hebben goed nieuws voor de echte food addicts onder ons. Omdat wij weten hoe blij een man kan worden van goed eten, mogen wij 5 x 2 dagtickets weggeven voor Taste of Amsterdam. Deze dagtickets zijn geldig op vrijdag van 15:00 tot 23:00 en op zaterdag of zondag van 12:00 tot 23:00. Zo kun je samen met je beste maat of partner genieten van een dag vol goed eten. Laat in een reactie op Facebook weten waarom jij naar dit restaurantfestival moet en tag de persoon die je mee wilt nemen.