De gebroeders De Boer zijn altijd moeilijk uit elkaar te houden. Beide mannen waren goede voetballers en hebben hetzelfde iconische gezicht (en een typisch stemgeluid). Het enige waarin ze verschillen, is dat Frank in de verdediging stond en Ronald in de aanval. Dit keer hebben we het over oud-international Frank de Boer. Een legende op het veld die vele wedstrijden voor Ajax maar ook voor Barcelona heeft gespeeld. Later is Frank ook nog jaren trainer geweest bij Ajax en assistent bij het Nederlands Elftal. Maar we gaan het niet over zijn voetbalcarrière hebben, maar over zijn peperdure grachtenpand in Edam.

Het luxe grachtenpand van Frank de Boer staat te koop

Frank de Boer is duidelijk toe aan een nieuwe start, want wij snappen niet waarom hij dit super vette dubbel herenhuis wilt verkopen. Wat gaaf. Het huis is een oud Rijksmonument en voormalige ambtswoning van de burgemeester. Is het nou altijd je droom geweest om als een vorst te leven en de baas van de stad te voelen? Dan is dit huis perfect voor jou.

herenhuis Edam

Het grachtenpand is een dubbel herenhuis, wat betekent dat de woning beschikt over maar liefst 541 vierkante meter. Er zijn in totaal acht kamers, waarvan één badkamer en vijf slaapkamers. Deze acht kamers zijn verdeeld over vier verdieping en er is ook nog een kelder aanwezig voor de flessen wijn. Daar kan je gemakkelijk zes appartementen van maken. Dit is ook mogelijk en al goedgekeurd. Een perfecte investering als je een paar centen over hebt.

monumentaal pand Edam

Als je groene vingers hebt en het liefst de hele dag in de tuin staat, dan val je hier waarschijnlijk van flauw. Het monumentale pand beschikt over een tuin van 380 vierkante meter. Dan ben je wel even zoet als je alle plantjes wilt checken.

tuin frank de boer

Het herenhuis staat te koop voor een schappelijke 1.350.00 euro. De Nederlandse voetballegende maakt hier zo’n 350.000 euro winst op sinds hij het huis in 2007 kocht. In Amsterdam was dit huis meerdere miljoenen waard geweest. Had je misschien toch moeten investeren in een herenhuis in Amsterdam, Frank. Maar dit is ook niet slecht.

grachtenpand oud-voetballer