David Guetta

De inmiddels 53-jarige Dj David Guetta heeft het écht goed voor elkaar. Hij was een hele lange tijd de absolute #1 in de lijst van de beste dj’s ter wereld en sinds afgelopen week is hij dat wéér. Genoeg reden om het te vieren, toch?

Waarschijnlijk doet David Guetta dat in de sportschool, want hij trakteert zichzelf de laatste tijd op een steeds gespierder lichaam. Waar de dj eerst nog een ongetraind lichaam had, is nu een sixpack verschenen. En voor die leeftijd is het best moeilijk om een goed afgetraind lichaam te krijgen. En hij heeft een lichaam waar hij trots op mag zijn.

david guetta

Hoe ouder, hoe moeilijker fit te blijven

David Guetta is zeker bewust van het feit dat hij harder moet werken om een goed postuur te houden naarmate hij ouder wordt. Zo vertelde hij in een interview dat hij vooral rond zijn 20ste echt van alles kon eten en een goed lichaam had, maar dat hij nu zeker op moet letten wat hij eet. Vooral als dj, als je normaal de hele wereld overvliegt en snel van optreden naar optreden gaat, kan het best moeilijk zijn om een gezonde levensstijl te creëren. Gelukkig deelde hij een stuk van zijn routine.

Wat David vooral doet, is af en toe een flink dieet volgen. Doordat hij dat doet, kan hij het ook permitteren om soms tijdens het touren ongezond te snacken. En sporten doet de Dj natuurlijk ook veel: “Ik doe aan krachttraining, 45 minuten tot een uur en dat vier keer in de week. Daarnaast sta ik drie keer per week op de cardio-apparaten en dat 30 minuten lang. Twee keer per week ga ik spinnen, op een fiets die bij mij thuis staat. En soms ga ik wandelen, dan wil ik dat mijn hartslag rond de 130 bpm zit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Guetta (@davidguetta) op

David Guetta geniet samen met zijn vriendin op Ibiza

David Guetta is ook vaak op Ibiza als het kan. Niet alleen om te draaien, maar ook om even lekker te ontspannen. Als hij daar is, zorgt hij voor een gezonde levensstijl. Zo gaat hij elke ochtend even een rondje zwemmen of trekt hij baantjes in het zwembad van het hotel waar hij zit. En natuurlijk geniet hij samen met zijn veel jongere Cubaanse vriendin: Jessica Ledon.