Headerfoto via Instagram

Het ‘simpele’ advies van David Beckham

“Leg je telefoon weg en praat met je familie.” Zo luidt het advies van David Beckham. Het klinkt heel simpel, maar wanneer je het toe gaat passen in je leven kan het nog wel eens moeilijker zijn dan gedacht. Je telefoon is tegenwoordig toch wel ‘je leven’. Je besteedt dan ook meer tijd aan je telefoon dan je eigenlijk denkt. Toch levert het volgens Beckham veel succes op. Je wordt niet ineens op magische wijze super succesvol, maar het zal je helpen om een betere balans tussen werk en privé te creëren.

De formule voor Beckham’s geluk

Afgelopen maandag bracht Bechham als ambassadeur een bezoek aan de AIA. Dit is de grootste verzekeringsmaatschappij van heel Azië. Hier vertelde hij dat het tijd wordt om onze telefoons weg te leggen en meer tijd te besteden aan onze familie. Beckham gelooft écht in de behoefte van mensen om kleine stappen te zetten. Om zo beter voor zichzelf te kunnen zorgen en gezondere beslissingen te kunnen nemen.

From my perspective, my motivation is my family. It’s always been about family, how to help them live a better longer life, to let our children do the same. – David Beckham

Volgens Beckham bereikt hij dit door elke dag te lachen. Wanneer hij aan tafel zit zet hij ook altijd zijn telefoon uit om zijn aandacht te richten op zijn familie. Ook stelt Beckham dat het doen van oefeningen je helpt bij het hebben van een gezonde levensstijl. Ga naar het park met je gezin, loop mee naar school met je kinderen of ga de hond uitlaten. Deze dingen kunnen al een groot verschil maken, zolang je quality time hebt met je familie.