Date fouten maken in je twintiger jaren is prima

Fouten maken is prima, maar dat betekent niet dat je er niet van moet leren. Maar om je een beetje te helpen zijn hier een aantal veel voorkomende date fouten die je maakt in je twintiger jaren. En hoe je ze kan fixen, natuurlijk. Met deze kennis wordt daten een stuk makkelijker.

Laten we eerst beginnen met het feit dat we mensen zijn en geen robots die geprogrammeerd zijn om altijd perfect te zijn, wat je leeftijd ook is. Onze twintiger jaren zijn zeker de moeilijkste. Hoewel de maatschappij ons vertelt dat we verondersteld worden super volwassen te zijn, is de waarheid dat je nog steeds vrij jong bent en nog een lange weg te gaan hebt in het leven. Dus wees niet te ontmoedigd als je vorige relaties stuk liepen.

Jezelf teveel veranderen in de hoop dat ze je leuker gaat vinden.

Het veranderen van een paar dingen hier en daar om jezelf interessanter te maken is vrij normaal. Iedereen doet het. Maar probeer dit gedrag toch te vermijden. Want op een gegeven moment kom je op een punt waar je jezelf volledig verliest en als je het gevoel hebt dat zij niet dezelfde moeite doen voor jou, dan kan dat veel wrok opwekken. Waar het op neerkomt, is dat je jezelf nooit moet veranderen voor niemand, of dat nu je partner is of zelfs familie en vrienden. Dus zoek in plaats daarvan iemand die van je houdt zoals je bent.

grootste date fouten

Een relatie nodig hebben in plaats van het te willen

Een relatie met iemand hebben, niet omdat je het wou, maar omdat je het nodig had. Wat betekent dit? Het betekent dat je alleen een relatie hebt omdat je je anders eenzaam en verdrietig voelt. Ten eerste is dit gewoon wreed, niet alleen zet dit veel druk op de persoon met wie je een relatie hebt, maar je zou niemand nodig moeten hebben. Mensen zijn sociale wezens, natuurlijk hebben we een beetje menselijk contact nodig om niet gek te worden, maar dit moet altijd op een leuke en luchtige manier zijn. In plaats van te denken dat je iemand nodig hebt, ontdek andere mogelijkheden. Er is geen haast en de juiste persoon zal vaak komen als je er niet actief naar op zoek bent.

Een relatie forceren die duidelijk niet werkt

Je maakt de hele tijd ruzie. Jullie brengen nooit tijd met elkaar door. Je emotionele en fysieke behoeftes worden niet vervuld in de relatie. Maar Ondanks dit alles maak je nog steeds excuusjes voor haar en probeer je met jezelf te redeneren dat de relatie gewoon goed is. Nou, we hebben slecht nieuws voor je: it’s not. Soms willen mensen alleen maar opscheppen over het feit dat ze met iemand zijn, maar dat is het dan ook. Ze willen er niet echt moeite voor doen. Want als ze het echt zouden willen, zouden ze het wel doen. En als zij er geen moeite voor doen, waarom jij dan wel? Het is eerlijk gezegd beter om single te zijn dan in een situatie als deze te zitten.

De relatie boven je persoonlijke doelen en ambities plaatsen

In plaats van je te richten op je doelen, ambities en carrière, denk je voortdurend aan je relatie. Als je pas in je twintiger jaren bent, het begin van je volwassen leven, zou een relatie de minste van je zorgen moeten zijn. Ja, iemand hebben om van te houden is leuk, maar een stabiele baan en een fatsoenlijk leven is nog beter. Er is geen reden om je leven te laten draaien om een relatie. Het is makkelijker om aan je doelen te werken dan dag in dag uit je hoofd over je liefdesleven te breken.

Weigeren om het single leven te omarmen.

Soms is de grootste fout die je kunt maken in je twintiger jaren simpel: denken dat je klaar bent voor een relatie, terwijl je dit niet bent. Een gezonde en liefdevolle relatie kan geweldig zijn, maar je hoeft er geen te hebben om je goed te voelen over jezelf. Maar je bent jong, je hebt alle tijd. En guess what? Single zijn kan ook voordelen hebben, dus je hoeft er zeker niet bang voor te zijn.