Een dieet bestaande uit vis en rijst

In 2007 kwam de documentaire Babyfaced Bodybuilders (BBC) op de televisie. In deze documentaire werden jonge opkomende bodybuilders gevolgd in hun avontuur naar het grote podium. Danny Andrews was één van deze jonge bodybuilders en werd al snel een internetsensatie: maar niet voor zijn harde werk als opkomend bodybuilder. De toen 16-jarige Danny had namelijk een opmerkelijk dieet. Hij at alleen maar fish and rice. Zo vertelde hij in de documentaire dat hij ontbijt met rijst, luncht met vis en luncht met fish and rice cakes.

Zie hieronder het desbetreffende fragment:

Hij kwam weer in beeld door First Dates

Danny ging viraal met zijn opmerkelijke dieet maar verdween alweer snel naar de achtergrond. Onlangs verscheen hij in de Britse variant van het programma First Dates waarin hij aan zijn blind-date vertelde dat hij de ‘fish and rice guy’ is. Het internet werd opnieuw wild en stonden vooral versteld van zijn imposante physique. De inmiddels 31-jarige heeft in de afgelopen jaren absoluut niet stilgezeten en heeft nu het lichaam waar hij al tijdens de opnames van de documentaire over droomde. Ondanks dat Danny uitgebreid heeft toegelicht hoe hij zijn droom lichaam heeft bereikt, lijkt het internet zijn prestaties toch toe te wijden aan zijn strikte dieet van fish and rice cakes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Andrews (@dannyandrews__)

Totale transformatie

Danny Andrews heeft ook uitgelegd waar het hele fish and rice cakes dieet vandaan kwam. Zo vertelde hij in een interview dat hij dit dieet alleen maar volgde in de laatste twee weken voor hij de grote show had. Hij benadrukt hierbij ook dat zijn transformatie dus niet komt door zijn strikte dieet maar vooral door hard werken. Op zijn Instagram laat Danny regelmatig aan zijn volgers weten hoe het met hem en zijn fitness journey gaat. Zo heeft hij eerder deze week een bericht geplaatst waarin hij laat weten dat hij een hele transformatie heeft doorgemaakt de afgelopen vier maanden. Hij lijkt zijn virale verleden eindelijk omarmt te hebben en grapt zelfs met de caption: “That fish and rice worked.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Andrews (@dannyandrews__)

Zo zie je maar weer dat hard werken ook echt loont. Ben je nou benieuwd hoe je zelf vooruitgang kan boeken in de sportschool? Lees dan nog even deze tips van een fitness expert en wie weet zie jij er binnenkort net zo uit als Danny.