Bond 25

De nieuwe James Bond-film heeft momenteel nog als werktitel Bond 25. Er werd maandenlang gespeculeerd over een nieuwe acteur in de hoofdrol, nadat Daniel Craig had aangegeven niet verder te willen. De lijst aan vermeende kandidaten bleef maar groeien. Zo leek het lange tijd Idris Elba te gaan worden. Maar ook Tom Hardy of Michael Fassbender werden genoemd. Zelfs Gillian Anderson zou kans maken. Uiteindelijk bleek dat het gewoon weer Daniel Craig zou worden. De regisseursstoel is voor Cary Fukunaga, bekend van onder andere Maniac. Bonds tegenspeler wordt Rami Malek. Ook zullen er rollen zijn voor Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux en Ben Whishaw als Q. Daarnaast werd vorige maand bekend dat deze waanzinnige schoonheid de nieuwe Bond Girl wordt.

Daniel Craig

Daniel Craig

Die arme Daniel Craig. Eigenlijk was hij al van plan te stoppen en de iconische rol van dubbelagent 007 aan iemand anders over te laten. Hij is met 14 jaar inmiddels dan ook de langst zittende James Bond acteur. Als er een heel circus omtrent een opvolger losbarst en er maar geen keuze gemaakt wordt, stemt hij toch maar toe om nog een keer de rol op je te nemen. Italië, Noorwegen en natuurlijk Londen staan nog op het programma als filmlocaties. Momenteel werd er gefilmd op Jamaica, waar James Bond aan het genieten was van z’n welverdiende pensioen.

Daniel Craig

Althans, voor zolang dat goed kan gaan. Dan ben je eindelijk aan het filmen, ga je door je enkel en moet het filmen stilgelegd worden. De productie was in volle gang in Jamaica, toen Craig tijdens een actiescène uitgleed op een steiger. Eerder al bezeerde hij een knie, sneed hij een vingertop af en raakte hij twee tanden kwijt bij opnames voor Casino RoyaleQuantum of Solace en Spectre. Waarschijnlijk zullen opnames een paar dagen stilliggen en kan het filmen volgende week weer hervat worden.