Lekkerste pizza van Amsterdam

Hoewel de oorsprong van de pizza natuurlijk in Italië ligt, worden de reusachtige Amerikaanse pizza’s alsmaar populairder. Maar wat als we geen keuze hoeven te maken? Wat nou als de Italiaanse ambacht samengaat met de grote Amerikaanse maat? Bij Toni Loco komen deze twee prachtige werelden bij elkaar. Hun credo luidt dan ook “not so typical American-Italian style pizza.”

lekkerste pizza van amsterdam bestellen

Toni Loco Pizzeria

In oktober 2018 opende Toni Loco zijn eerste vestiging in de Pijp, op de Albert Cuypstraat 59. Na een succesvolle opening hebben zij zich in april 2019 ook gevestigd in ‘The Food Department’, in het Magna Plaza. In een klein half jaar een tweede vestiging openen, dat zegt genoeg. Pizza’s van 50cm (heerlijk Amerikaans), gemaakt met een dunne korst en geheel volgens authentiek Italiaans recept – wat wil je nog meer? Voor de bereiding van de pizza’s worden alleen de beste ingrediënten en strikt authentieke toppings gekozen.

pizza bestellen amsterdam toni loco

Traditionele pizza’s, geserveerd op een moderne manier. Het is dus hoog tijd om je smaakpalet uit te breiden. Maar hoe je het ook wendt of keert, met de klassiekers valt niet te twisten. Iets wat ze bij Toni Loco ook zeker snappen.

Toni doesn’t mess around with what’s right

Klassiekers als Bianca, Rosa en Olivio mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar je kan je ook opmaken voor een scala aan nieuwe smaken; van sesam crust tot aan groene pizza’s.

Het interieur van Toni Loco is een perfecte combinatie tussen verfijnd en industrieel. Dit zorgt voor de look en de feeling van een Amerikaanse pizzeria. Of je hier nou komt voor een snack of een uitgebreid diner, je kan hier altijd terecht. Je hebt de keuze uit zes traditionele Italiaanse pizza’s, maar je kan ook je eigen ‘Your Dream One’ samenstellen. Ze serveren naast pizza’s ook heerlijke wijnen en bieren. Neem jij een verfrissend biertje, een lekker wijntje of ga je toch voor een glaasje champagne? It’s up to you. 

Toni loco amsterdam pizza bestellen

Online pizza bestellen

Hoewel een bezoekje aan één van de vestigingen de moeite meer dan waard is, is het ook mogelijk om bij Toni Loco de pizza’s online te bestellen.