De carrière van de linksbenige verdediger

Daley Blind (33) is een geboren Amsterdammer en in de jeugdopleiding van Ajax doorgegroeid tot een betere Nederlandse verdedigers van het land. In 2008 mocht hij debuteren voor Ajax, waar hij in totaal zes jaar heeft gespeeld. In die periode mocht hij met zijn teamgenoten maar liefst vier keer het landskampioenschap op hun naam zetten.

In 2014 maakte Blind de overstap naar de Engelse topclub Manchester United. Daar won hij de FA Cup, EFL Cup en UEFA Europa League, waarna hij weer terugkeerde naar Ajax om vervolgens nog drie keer landskampioen te worden. Momenteel speelt de linkspoot voor de Duitse grootmacht FC Bayern München, wat betekent dat hij zijn woning in Amsterdam niet nodig heeft. De verdediger heeft logischerwijs besloten zijn Amsterdamse benedenwoning te verhuren.

Daley Blind verhuurt zijn woning in Amsterdam

Het gaat om een mooie woning in de Amsterdamse Rivierenbuurt, een lekker plekje dus. Dit huis verhuurt de voetballer voor 1650 euro per maand. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 53 vierkante meter en beschikt over over twee kamers. Koken doe je lekker in de open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De huurder dient wel een waarborgsom te betalen van 1 maand huur. Deze woning beschikt daarnaast over een ruime achtertuin van 25 vierkante meter ,waar zich tevens een schuur bevindt. Dit huis wordt gestoffeerd verhuurd voor een periode van maximaal twee jaar.

Geruchten doen de ronde dat Bayern München niet van plan is om Daley Blind zijn contract te verlengen. De kans is dus aanwezig dat Blind een terugkeer naar Nederland maakt, vooral nu Ajax een andere hoofdtrainer heeft. Om een nieuwe woning hoeft hij zich in ieder geval geen zorgen te maken. Daley Blind kocht kort geleden namelijk ook een prachtige villa net buiten Amsterdam. Zie hieronder een paar foto’s van de huurwoning of bekijk de site van Bekendeburen:

Daley Blind woonkamer

Daley Blind keuken