In welke auto’s rijdt Daley Blind?

Helaas is er niet veel bekend over welke wagens Daley Blind precies rijdt. In tegenstelling tot veel andere profvoetballers is hij niet zo van het pronken met zijn auto’s op Instagram. Dat is meer iets voor Cristiano Ronaldo, die laatst een extreem zeldzame auto toevoegde aan zijn wagenpark. Toch is ook Daley op de gevoelige plaat gelegd met een heerlijke bolide.

Corvette Stingray

Toen hij net van Ajax naar Manchester United werd getransfereerd, was het natuurlijk hoog tijd om jezelf te trakteren op een nieuwe wagen. Daley Blind deed dat met de Corvette Stingray. Deze brute bolide was slechts een kleinigheidje nadat hij een miljoenencontract had getekend bij de club die destijds onder leiding stond van Louis van Gaal. Deze wagen was er eentje van de zaak. Omdat Chevrolet de hoofdsponsor was van Manchester United en zij het wagenpark verzorgen voor de club mocht de hele selectie een nieuwe wagen uitzoeken. De Corvette Stingray was toen het populairste model. De black on black uitvoering die Daley Blind koos, beschikt over een 6.2 liter V8-motor met 450 pk. Met een topsnelheid van 300 kilometer per uur en een sprint van 0 naar 100 kilometer per uur in vier seconden, had Daley Blind het goed voor elkaar. Rijden in een wagen ter waarde van ruim 1 ton en er niet eens voor hoeven te betalen; het is het leven van een topvoetballer in een notendop. Of hij deze bolide nog steeds rijdt, is niet duidelijk.

Quincy Promes wast zijn auto

Op het Twitter-account van Ajax werd ook een keer een dolletje gedeeld van Quincy Promes. De rappe buitenspeler deed alsof hij de wagen van Blind ging wassen. Op de grote afstand is niet duidelijk welke wagen het precies is, maar het lijkt op een SUV. Het is mogelijk dat het om een Mercedes gaat, aangezien dat de officiƫle auto sponsor is van Ajax. Toepasselijk want samen met Candy-Rae Fleur vormt hij een mooi gezin.