De verhaallijn van de Nederlandse Netflix-film Crypto Boy

In Amsterdam-Oost woont Amir, een jonge man die pizza’s en andere lekkere gerechten bezorgt in de buurt. Hij wil graag een mooie toekomst, maar tot nu toe werkt hij nog altijd in het restaurant van zijn vader Omar, met de naam “Burrito.” De zaak lijkt niet lekker te lopen en zijn vader wil maar niet naar Amir luisteren als het gaat om manieren om het restaurant te verbeteren.

In de buurt verandert er echter wel veel. Oude winkels verdwijnen en maken plaats voor koffiebars, sushirestaurants en sportscholen. Amir is geïrriteerd omdat zijn vader niet openstaat voor vernieuwing. Maar aan de andere kant denkt Omar dat zijn zoon te jong en niet verantwoordelijk genoeg is om het restaurant in eigen handen te nemen.

crypto boy netflix film nederlands

Op een dag koopt een groot vastgoedbedrijf alle huizen in de buurt op, waardoor de huurprijzen verdubbelen. Dit leidt tot ruzies tussen vader en zoon, en ze lopen het risico zowel hun restaurant als hun huis te verliezen.

Maar dan heeft Amir een idee dat hem kan helpen. Hij gaat naar een bijeenkomst waar een enthousiaste ondernemer praat over cryptovaluta. Amir is direct geboeid en denkt dat dit kan helpen met hun geldproblemen. Hij is vastbesloten om aan zijn vader te bewijzen dat hij iets kan bereiken, en daarom begint hij met cryptovaluta te werken. Maar Omar, zijn vader, maakt zich zorgen omdat Amir steeds verder van hem weg lijkt te gaan.

De Nederlandse film van El-Hamus draait om de strijd tussen Amir en zijn vader Omar, die verschillende idee├źn hebben over hoe ze zaken moeten doen. Amir raakt geobsedeerd door de wereld van cryptovaluta en raakt daardoor verstrikt in een start-up, en dat heeft enige consequenties.

De releasedatum van de nieuwe Nederlandse film

Crypto Boy is vanaf donderdag 19 oktober 2023 te zien op Netflix. Je zal dus even geduld moeten hebben tot je de Nederlandse film op Netflix kan checken. Kan je niet wachten? Bekijk dan alvast de trailer hieronder: