Dit chalet op een park in Oudkarspel is perfect als vakantiehuis

Het chalet staat op het park ‘de Oude Boomgaard’ in Oudkarspel. Het is een dorp in de gemeente Dijk en Waard en had in 2021 een bescheiden aantal van 3.485 inwoners. Het park, waar het chalet op staat, biedt veel voorzieningen waaronder een buitenzwembad, viswater, een jeu-de-boulesbaan en een leuke speeltuin voor kinderen.

Ook niet onbelangrijk is dat er in de nabije omgeving veel groen te vinden is, denk hierbij aan recreatiegebied Geestmerambacht. Mocht je, tijdens een bloedhete (zomer)dag, toch liever de zee opzoeken dan heb je het strand van Egmond aan Zee op slechts 10 km van het park. Voor de boodschappen, gezellige restaurants en diverse winkels kun je terecht in het dorpshart van Oudkarspel of in het naastgelegen dorp Waarland. Het park is het gehele jaar geopend.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Bij binnenkomst, zie je in een oogopslag het hele stulpje. Die bevindt zich direct aan je linkerzijde. En aan je rechterzijde vind je de badkamer met de douchecabine, toilet en wastafel. Het chalet beschikt over twee slaapkamers. De grootste slaapkamer, voorzien van een tweepersoonsbed, vind je aan de achterzijde van de caravan. Naast deze kamer is de andere kamer gevestigd die is voorzien van een eenpersoonsbed en een kledingkast. De woonkamer kijkt uit op het weiland met koeien en biedt alle ruimte voor een eet- en zitgedeelte. Mocht je op een heerlijke zomerdag nog even willen genieten, kan je via de openslaande deuren van de woonkamer zo het terras op.

chalet kopen noord holland funda

Naast het chalet zelf, heb je ook nog een tuin. Deze is ruim opgezet en beschikt over een schuurtje én een veranda. Het blijft natuurlijk wel een park waar je woont, daarom moet je rekening houden met parkkosten van ca. € 96,50 per maand. Dit is voor het onderhouden van het park en de afvalbijdrage, kan je tenminste genieten van een schone omgeving.

Dit Funda chalet aan de Provincialeweg 5 B 39 in Oudkarspel is voor slechts € 99.000 voor jou. Update: de huidige status van de woning staat op ‘onder bod’. Bekijk meer foto’s hieronder:

zwembad vakantiepark funda

slaapkamer twee personen

vakantiehuis slaapkamer kopen eenpersoons