Cristiano Ronaldo verkoopt zijn penthouse

Voetballer Cristiano Ronaldo betaalde in 2015 geen zacht prijsje voor het penthouse met uitzicht op Centraal Park. Op het prijskaartje was een bedrag van 18,5 miljoen dollar te zien. Nu klinkt zo’n luxe penthouse in hartje New York ons wel goed in de oren, maar het probleem is dat het in de Trump Tower ligt.

Veel mensen willen niet met Trump geassocieerd worden. Fans hebben daarom de voetballer niet alleen gevraagd om actief afstand te doen van Trump, maar ook om het appartement te verkopen. Cristiano Ronaldo heeft hier gehoor aan gegeven en zette het luxe appartement voor de helft van de prijs in de verkoop. Het appartement had dus voor 9 miljoen dollar verkocht moeten worden. Helaas maakte de pandemie het verkopen van een huis nog lastiger. Hierdoor is de prijs zelfs naar 7,75 miljoen dollar gezakt. Maar nog steeds heeft nog niemand toegehapt.

In het penthouse ligt een fancy designvloer met zwart-witte kalkstenen. Deze vloer ligt ook in de kunstgalerij en leidt naar de klassiek uitziende living. De lambrisering is gemaakt van gepolijst koahout en 18e-eeuwse parketvloeren van Versailles. De kleur bruin overheerst in de woonkamers en wordt gecombineerd met de kleur blauw. Ronaldo heeft in deze ruimte een behoorlijke verzameling boeken en kunst bij elkaar gespaard. Door het materiaalgebruik, de kleuren en de spullen die in de ruimte staan, lijkt deze woonkamer uit een andere tijd te komen. Het geheel ziet er klassiek en stijlvol uit.

cristiano ronaldo woning amerika

Je kan het verwachten van de rijkste voetballer aller tijden: hij heeft ook een eigen gym. Het mooie aan deze sportruimte is dat je er een prachtig uitzicht over Central Park en de skyline van Manhattan bij krijgt.

Dat Cristiano Ronaldo goed heeft verdiend als voetballer, dat is geen geheim. De Portugese superster heeft ook een waanzinnige autocollectie waar iedere man jaloers van wordt.