Cristiano Ronaldo zijn gloednieuwe horloge

De meeste mensen weten wel dat Cristiano Ronaldo van dure gadgets en accessoires houdt. Zo werd Ronaldo laatst gespot in een peperdure auto met een waarde van maar liefst 8.1 miljoen euro. Recentelijk heeft de voetballer nog een prijzige aankoop gedaan. Zo wist de Portugees een polshorloge van maar liefst 860.000 euro weten te kopen. Dit klokje is zeker acht keer zo duur als zijn Range Rover Sport, welke ‘slechts’ 115.000 euro kostte.

Cristiano Ronaldo staat niet alleen bekend om zijn luxe levensstijl, maar natuurlijk ook als een van de beste voetballers ooit. Momenteel is hij zelfs de best betaalde voetballer ter wereld. Het is voor hem dan totaal geen probleem om zichzelf regelmatig te verwennen met van dit soort dure hebbedingetjes, en dat deelt hij ook al te graag via social media. Zo liet de meest gevolgde persoon op Instagram zijn nieuwe aanwinst op zijn Instagram verhaal zien. Het gaat om een horloge van het merk Jacob & Co, hetzelfde merk waar de spits een horlogelijn mee heeft gelanceerd. Zie hieronder een foto van Cristiano Ronaldo zijn gloednieuwe en peperdure horloge:

Cristiano Ronaldo gloednieuw horloge

Ronaldo kent veel tegenslagen bij Al Nassr

Het loopt momenteel nog niet helemaal zo lekker voor Cristiano Ronaldo bij zijn nieuwe club. Hoewel de rechtspoot dit seizoen al veel heeft weten te scoren, presteert Al Nassr niet naar verwachting in de competitie. Het is dan ook niet gek dat bij tegenslagen alle blikken op de man met vijf Ballon d’Ors worden gericht.

Individueel zijn de statistieken zeker niet slecht, maar veel voetbalfans zijn het er over eens dat Cristiano Ronaldo zijn techniek zichtbaar achteruit is gegaan. Hoelang Ronaldo nog van plan is door te voetballen is nog niet zeker, maar hij kan gegarandeerd terugkijken op een ongelofelijke carrière.