Corinne Foxx is actrice en model

De 26-jarige dochter van acteur Jamie Foxx is afgestudeerd van de middelbare school én de universiteit in Los Angeles. Daarna begon ze aan de acteerschool, wellicht om in de voetsporen van haar vader te treden.

Helaas is die carrière nog niet helemaal los gekomen van de grond. Wel speelde ze al in 2019 in de horror-film 47 Meters Down: Uncaged. Grotendeels van de tijd werkt ze nu als model. En die carrière loopt voorspoedig.

View this post on Instagram

hi summer ☀️

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx) on

Dochter van Jamie Foxx werkt samen met grote merken

Corinne Foxx is als model al te zien geweest op de cover van Ralph Lauren en Dolce & Gabbana. Op Instagram scoort ze ook flink met haar foto’s. Daar is trouwens te zien dat ze binnenkort met haar vader te zien zal zijn in haar eigen TV comedy: Dad Stop Embarrissing Me!

Ook is te zien dat ze haar eigen podcast heeft, waarin je levensadvies geeft met een van haar beste vriendinnen.

Jamie Foxx won al veel prijzen

Eric Marlon Bishop Jr, zoals Jamie Foxx eigenlijk heet, heeft in veel grote films gespeeld en heeft maar liefst 35 prijzen op zijn naam staan. Zo heeft hij gespeeld in Django Unchained, één van de films van Quentin Tarantino. Voor de rol van Ray Charles heeft hij met de film Ray een Oscar gewonnen. De prijs voor beste partner heeft Jamie niet gekregen, als we het aan zijn ex-vriendin Katie Holmes zouden vragen. Jamie Foxx flirtte namelijk erg veel met andere vrouwen tijdens het uitgaan. En daar was zijn toenmalig vriendin niet van gediend: “Hij toonde weinig respect en onze levens waren erg verschillend. Zijn gefeest paste niet goed bij mijn levensstijl”, aldus Katie Holmes.

Ondanks alle prijzen staat Jamie Foxx nog niet in het lijstje van best betaalde acteurs van 2020. De toekomst zal uitwijzen of zijn dochter het ook zo ver gaat schoppen.