Coosno salontafel

Een biertje, wat chips, de oplader van je telefoon; je hebt ze altijd bij de hand met de Coosno. Het zat eraan te komen dat er een gadget ontwikkeld zou worden die aan zoveel behoeften kan voorzien. Coosno is namelijk een tafel waar een koelkast, boxjes, lampen en een oplader in en aan zit. Er passen maar liefst 68 blikjes bier (of limonade) in, dus opstaan wordt verleden tijd. Ondertussen kun je draadloos (of met snoer) je telefoon opladen aan de tafel. Je hoeft zelfs geen moeite te doen om de koelkast te openen, hij is namelijk met je stem te besturen. Hij geeft je nog net niet zelf het blikje aan.

Coosno

Een avondje bankhangen met je vrienden is nog nooit zo chill geweest als met de Coosno. Het kijken van sportwedstrijden of een spannende film was nog nooit zo ontspannen. Je kunt de Coosno krijgen in een uitvoering voor thuis of eentje in een speciale bar uitvoering. Die is groter, waardoor er meer in past. Je kunt de Coosno Bar uitvoering nu bestellen voor 628 euro.

Google Home installatie

Ook is de salontafel uitgerust met Google Home, die je met je stem kunt besturen. Hiermee kun je Google alles laten doen wat je wil. Ook heeft de Coosno een moderne, draadloze muziekinstallatie, compleet met lichtshow. Dus een avondje dansen met je vriendin of juist een avondje viben met je vrienden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Ook kun je er je laptop en telefoon mee opladen door ze er gewoonweg op te leggen. De ingebouwde draadloze oplaadchip zorgt voor de rest. Ook kun je hem koppelen aan je telefoon door middel van een app. Hiermee kun je de tafel- en ingebouwde koelkast besturen vanuit de palm van je hand. De Coosno is de toekomst van de salontafels. Dus ben jij iemand die altijd alle nieuwe snufjes wil, of wil je gewoon nog lekkerder voor de tv chillen, stap dan de toekomst in en schaf een Coosno salontafel aan.

Zie hieronder meer beelden van de salontafel:

coosnofoto 1