Cool Modern Collection van Bang & Olufsen

In de nieuwe collectie van Bang & Olufsen komen het iconische design van het bedrijf en het kenmerkende Scandinavische minimalisme samen. Met een glanzend, koperkleurig aluminium en mooie donkere stoffen krijgen de producten een warme uitstraling die volledig in lijn zijn met de belangrijkste interieurtrends.

BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN

Inspiratiebron voor de collection

Voor de Cool Modern Collection dienden zowel de huidige interieurtrends als de creativiteit van de art-deco kunststroming uit de jaren ’20 als inspiratiebron. Deze collectie is de perfect mix & match tussen moderne technologie en sierkunst dat samen voor een kleurrijke interieurstijl zorgt. Samen met de Cool Modern Collection worden daarom twee nieuwe stofkleuren voor de luidsprekerscovers geïntroduceerd: Parisian Night en Purple Heart.

De Cool Modern Collection

Voor de collectie onderging een groot aantal producten een koperkleurige make-over, waaronder de BeoSound 35, Het draadloze muzieksysteem, de iconische BeoLab 18 luidsprekers, de nieuwe BeoVision 14 televisie en ook het nieuwsre luidsprekersysteem, de BeoSound 1.

Naast de bovengenoemde producten maken de volgende producten eveneens deel uit van de Cool Moderne Collection:

  1. BeoLab 5
  2. BeoLab 17
  3. BeoLab 19
  4. BeoLab 90
  5. BeoRemote One Bluetooth
  6. BeoSound 2 (maart 2017 verkrijgbaar)
BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BG-13XX-05 BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN BeoSound-35-Bang & olufsen-MAN MAN

De nieuwe Cool Modern Collection is sinds 17 november 2016 in de Bang & Olufsen-showrooms verkrijgbaar.