Droom jij er ook van je standaard appartement in te ruilen voor een vet, industrieel loft? Grote open ruimtes, industriële looks en natuurlijk materialen. Toch zijn die veel te perfecte, overdreven nette ‘brochure’ lofts die jij in de woonmagazines ziet geen werkelijkheid. In een loft moet geleefd worden. Het moet de plek zijn waar jij aan de werkelijkheid ontsnapt samen met je meisje. Waar je het gevoel krijgt alsof je op vakantie weg bent, ver weg van de dagelijkse sleur, terwijl je je gewoon in je eigen stad bevindt.

man man loft melbourne

loft melbourne 2

Hunting for George heeft dit loft, gevestigd in Melbourne, ontworpen en in beeld gebracht. Zoals het hoort. Het ontbijt wat je vriendin heeft bereidt terwijl ze enkel jouw hemd aan staat er nog, schoenen staan op een rijtje en dekens zijn niet opgevouwen. Hier wordt geleefd. Het loft beschikt daarnaast over alle elementen die een volwaardig loft nodig heeft: een vette singlespeed-bike aan de muur, een heleboel bakstenen, vintage meubilair en een oase aan planten.

melbourne man man 3

melbourne loft 5

MAN MAN heeft de volgende items voor jou geselecteerd. Zo tover jij je appartement om tot een jaloersmakend loft.

Studio spotlights

man man spotlight loft 2

Hollywood Spot / zwart

Loods 5 €149 Shop nu
man man spotlight loft

Chicago staande lamp

Made €199 Shop nu

 

Licht brengt sfeer in jou loft. De ruimte, die voorheen diende als magazijn brengt zeeën aan ruimte. Dit geeft jou de mogelijkheid om een grote studio spotlight in de hoek te zetten. Zowel een eye-catcher als een sfeermaker.

Salontafels

man man loft salontafel

Hooper salontafel

Hooper €219 Shop nu
man man salon tafel loft 1

Salontafel

Vlojo €170 Shop nu

 

Het open / ruime gevoel van het loft moet gewaarborgd worden. Kies daarom niet voor een grote, logge schatkist als salontafel, maar ga voor een open design.

Banken

man man bank 2 loft

Leren bank

Slimm €2250 Shop nu
man man bank loft 2

Bank

Chou €369 Shop nu

 

Rechte hoeken met enkele details. Ga voor rustige kleuren. Leer of stof.

Accessoires

man man kunst loft

Ingelijste foto

Academy €119 Shop nu
man man kussen loft

Kussen

Young €25 Shop nu

 

De sfeer wordt mede bepaald door de accessoires die te vinden zijn in het loft. De cleane, steriele bank maak je af met vintage kussens. Door de gehele ruimte is kunst, fotografie en andere curiosa te vinden. Opgehangen, of staand op de grond.