Containers worden gebruikt voor huizen en zwembaden

We zien steeds vaker containers op verschillende manieren worden gebruikt. Zo zijn er containers die worden gebruikt om een fietsenrek in te plaatsen en zijn er containers die functioneren als tuinhuis. Voor de volgende container mag een schep worden gepakt, want deze container hottub is niet bepaald een klein bakje water. Vooral het twaalf meter lange bubbelbad is gigantisch. Maar mocht je een bescheide tuin hebben, dan kun je ook kiezen voor een uitvoering van zes meter.

Container-hottubs voor in de achtertuin

De bubbelbaden van Modpools zijn zo groot omdat het eigenlijk containerzwembaden zijn. Maar als je graag wil dat je water gaat bubbelen, kunnen ze dat gewoon regelen. Op de website van deze container-koningen kan jij een geheel eigen containerzwembad samenstellen. Of je nou houdt van een subtiel klein badje of een mega hottub, het is allemaal mogelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Modpools (@modpools_official)

Dit zwembad laat opnieuw zien dat een container voor veel meer dingen goed zijn dan alleen maar voor het opslaan van goederen. Tegenwoordig zijn er ook containers die omgebouwd zijn tot huis. Een opkomende trend, simpel en stijlvol!

Eén probleempje, het bedrijf levert (nog) geen container-hottubs aan Nederland. Daar zou je zelf toch echt een eigen container kopen en de handige Harry moeten uithangen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Modpools (@modpools_official)