Conrad Whelan is de medeoprichter van een gigantische business

De Canadese Conrad Whelan is één van de oprichters van het welbekende platform Uber. Dit platform, wat de hele taxi-business op zijn kop heeft doen staan, is wereldwijd gigantisch. Dit verklaart dan ook hoe de Canadees dit pand aan de Keizersgracht heeft weten te bemachtigen. Het miljoenenpand in Amsterdam had bij aanschaf namelijk een prijs van maar liefst 3.300.000 miljoen euro. Maar goed, daar heb je ook wel een prachtig stukje vastgoed voor, en een behoorlijke bak met ruimte.

 

Meer dan genoeg ruimte in het Amsterdamse pand

Het miljoenenpand aan de Keizersgracht bevat een woonoppervlakte van 254 vierkante meter. In het huis zijn vier slaapkamers, en maar liefst drie slaapkamers te vinden. Bovendien heeft het huis ook nog eens een zalige buitenlounge, wat toch een behoorlijke luxe is in Amsterdam.

De woonkamer ziet er behoorlijk strak uit. Door het hoge plafond oogt deze ruimte heerlijk ruim. Ook zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om, zonder te veel moeite te hoeven doen, hier nieuw leven in te blazen. Wanneer we de slaapkamers zien, dan ogen deze absolute luxe. Ook deze ruimtes ogen heerlijk ruim en licht. Sommigen hiervan hebben een aangrenzende badkamer, waardoor het eenvoudig is om je bed uit te komen en vlot onder de douche te springen. Naast de badkamers is het ook nog mogelijk om je momentje van rust en bezinning te pakken in de heerlijke sauna.

woning amsterdam te koop

Een ander tof element in het huis is de glazen vloer, waardoor je de gang onder je kan bewonderen. Dit element straalt dan ook absolute luxe uit. Wanneer je een lange thuiswerkdag hebt, is dit uiteraard met al deze ruimtes geen enkel probleem. Bovendien, in het huis is ook een heerlijk strak kantoor te vinden. Deze ruimte zorgt ervoor dat je absoluut stijlvol te werk kan gaan.

Op de heerlijke zomerdagen heb je uiteraard ook nog de mogelijkheid om de lekkere lounge op te zoeken. Dit lijkt de ideale plek om elitair te pilsen, en heerlijke avondjes met de mannen te chillen.

Wonen aan de gracht

Ondanks dat Conrad Whelan het pand heeft gekocht in 2019 voor het bedrag van 3.3 miljoen euro, mikt hij nu op een verkoopprijs van 4.350.000 euro. Wanneer je dit miljoenenpand in Amsterdam graag wil bemachtigen zal je toch nog even diep in de buidel moeten tasten. Ben je benieuwd hoe hoog jouw hypotheek kan zijn? Dit is de hoogte per hypotheek op basis van je salaris.  Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

slaapkamer adam badkamer adam glazen vloer adam kantoor adam