Conor McGregor

De laatste tijd is Conor McGregor regelmatig in het nieuws. Is het niet omdat Conor ruzie maakt op Twitter met andere vechters, dan is het wel die keer dat hij foto’s liet zien waarop te zien was dat hij heel wat spiermassa had opgebouwd. Dit keer gaat het op een zeer opvallend, en prijzig, horloge van de Ierse vechtersbaas.

Het luxe horloge van Jacob & Co

Conor verscheen onlangs met een horloge om zijn pols van het merk Jacob & Co. Het horloge is in 18k rose goud en is op z’n minst ‘een opvallende verschijning’ te noemen.

Het mooie van alles is: het roulette-gehalte is niet alleen voor de sier, het werkt echt. Wanneer je de knop op de 8 uur mark indrukt, wordt er een balletje uitgeschoten die rond gaat. Sick!

Dit horloge kan gepersonaliseerd worden met parels geplaatst door Jacob & Co. De retail prijs van dit horloge staat op 620 duizend Amerikaanse dollars.

Check hieronder het waanzinnige horloge van Conor McGregor in een Instagram-bericht van insaneluxurylife.

Dat deze rijke vechtersbaas van luxe goederen houdt, dat is zeker geen geheim meer. Hij toont alles wat hij heeft namelijk maar al te graag op Instagram. Zie ook de autocollectie van Conor McGregor. Een verzameling waar iedere liefhebber jaloers op zal zijn.