De collectie auto’s waarin Conor McGregor graag rijdt

Conor McGregor is een van de bekendste MMA-fighters ter wereld. Genoeg reden om jezelf flink te verwennen dus met een flink wagenpark. Van Bentley tot Lamborghini, niks is de man te gek. Dit zijn de mooiste bolides die hij bezit.

Bentley Continental GT

Als trotse Ier kan bij McGregor natuurlijk geen illustere wagen uit het Verenigd Koninkrijk ontbreken. Vandaar dat hij een Bentley Continental GT heeft aangeschaft. De klassieke wagen heeft een tijdloze uitstraling en zelfs de lak is in de kleur British green.

Lamborghini Urus

Ook beschikt hij over een Lamborghini Urus. Deze deed hij aan zichzelf en zijn gezin cadeau tijdens kerstmis. De SUV met een flinke grote rode strik is dan ook het ultieme kerstcadeau. Daar kan het gebruikelijke doosje chocolade en flesje wijn het absoluut niet van winnen.

Lamborghini Aventador Roadster

Lamborghini is duidelijk een van zijn favoriete merken. Hij rijdt namelijk ook in een Lamborghini Aventador Roadster. De groene sportwagen is kenmerkend voor Conor. Hij heeft er wel regelmatig problemen mee gehad. Zo is de wagen wel eens weggesleept nadat hij hem verkeerd geparkeerd had. Slim…

Rolls Royce Phantom

Een verder heel kenmerkende wagen voor McGregor is zijn Rolls Royce Phantom. Op overige foto’s heeft hij zelfs een foto van zichzelf op de zijkant laten plaatsen met de tekst ‘Notorious’.

Golfkarretje

En naast al deze paardenkrachten te besturen is McGregor ook niet te beroerd om in een golfkarretje rond te rijden. Dat doet hij zelfs vol trots met zijn gucci-slippers.