MMA-vechter Conor McGregor

Conor McGregor is een Ierse MMA-vechter bekend van de Amerikaanse Ultimate Fighting Championship. Daar heeft de 33-jarige vechter over de jaren heel wat geld mee verdiend. Dat is ook wel te zien aan alle luxe waarmee hij zich omringt, zoals zijn Lamborghini jacht en verschillende dure horloges.

Hij heeft ook zijn eigen whisky, de Proper No. 12. Momenteel is hij nog aan het herstellen van een gebroken been, die hij bij een gevecht in juli 2021 opliep. McGregor houdt ook wel van mooie auto’s. Hij heeft onder andere een Bentley Continental GT en een fel groene Lamborghini Aventador Roadster. Met één van die auto’s, namelijk de Bentley, is hij nu in de problemen gekomen.

Conor McGregor gearresteerd voor gevaarlijk rijgedrag

McGregor werd op dinsdag 22 maart aangehouden door de Garda, de politie van Ierland, toen hij over de N4 in de Ierse hoofdstad Dublin reed. Uiteindelijk werd Conor McGregor gearresteerd voor meerdere overtredingen en werd zijn prachtige Bentley Continental GT ingenomen. McGregor werd vrij snel weer op borg vrijgelaten, maar hij werd wel aangeklaagd voor gevaarlijk rijgedrag.

De woordvoerder van Conor McGregor heeft bekend gemaakt dat hij op weg was naar de sportschool toen hij aangehouden werd. Na zijn arrestatie werd hij meegenomen naar het politiebureau. Volgens de woordvoerder werd hij daar getest voor drugs en alcohol, maar is hij gelukkig negatief getest.

Tot zes maanden cel

Hoe dit verhaal eindigt voor McGregor is nog maar de vraag. De maximale boete voor gevaarlijk rijgedrag in Ierland is voor Conor makkelijk te betalen met zijn miljoenen, het is namelijk maar €5.000. De maximale gevangenisstraf kan echter oplopen tot 6 maanden. Het zal hem niet meezitten dat hij in 2018 al een keer zijn rijbewijs kwijtraakte vanwege zijn rijgedrag. Volgende maand moet hij verschijnen voor de rechtbank van Blanchardstown.