Connie Witteman geniet van een heerlijke vakantie

Connie Witteman is gisteren 71 jaar geworden. Op dit moment is ze op vakantie in Venetië en daar laat ze ons graag van meegenieten. Ze deelt de gehele vakantie allemaal kiekjes van haarzelf. Zo hebben we er al een aantal gezien in de binnenstad van Venetië, maar ook een aantal op en in het water.

Connie lijkt met volle teugen te genieten van haar birthday trip en vindt het helemaal niet vervelend dit aan ons te laten zien. Nu moeten we zeggen dat wij het ook niet erg vinden dat ze zoveel van zichzelf laat zien. Al helemaal niet na het pikante verjaardagskiekje dat ze gisteren plaatste.

Connie is jarig en trakteert

Zoals we net al zeiden is Connie Witteman 71 jaar geworden en wie jarig is, die trakteert. Daarom trakteerde Connie ons op een prachtige foto van haarzelf in het water. Ze droeg hier een kanten set met een witte, natte, doorschijnende blouse die niets aan de verbeelding over laat.

Ook heeft Connie nog een wijze les in haar beschrijving gezet voor iedereen die een jaartje ouder wordt: “Laat ons oppassen dat de ouderdom ons niet meer rimpels in de geest brengt dan op het gelaat..”. Mochten de rimpels wel op het gezicht verschijnen, dan is botox kennelijk je allerbeste vriend.

Bekijk hieronder het pikante verjaardagskiekje van Connie Witteman:

Connie is jarenlang een succesvol zangeres geweest en dat heeft haar natuurlijk redelijk wat centen opgeleverd. Hiervan heeft ze dit waanzinnige miljoenenappartement gekocht.