Zlatan Ibrahimović staat bekend als een uitgesproken voetballer

Zoals je misschien wel weet staat de Bosnisch-Zweedse voetballer niet bekend als een verlegen man. Sterker nog, Zlatan Ibrahimović heeft zelfs een zeer uitgesproken houding en zijn ego lijkt ook enorm groot te zijn. En dat is ook niet erg gek, Ibrahimović is één van de bekendste en beste voetballers van dit moment. Geboren in Malmö, Zweden, bleek een jonge Zlatan al veel talent voor het voetbal te hebben. Hij heeft bij ontzettend veel verschillende clubs gespeeld, waaronder bij Malmö FF, Ajax, FC Barcelona, Paris Saint-Germain FC en speelt nu weer voor de tweede keer bij AC Milan.

Ibrahimović mag dan al wat ouder zijn, maar dat is zeker niet aan zijn fysiek te zien

Het komt niet erg vaak voor dat voetballers nog op zo’n ‘late’ leeftijd actief zijn, vooral niet als veldspeler. Jarenlang op topniveau een sport beoefenen geeft vaak een zware belasting op het lichaam waardoor het niet voor eeuwig vol te houden is. Toch lijkt Zlatan daar wat minder last van te hebben.

Hij is inmiddels 40 jaar oud en speelt nog steeds op topniveau. En al zijn harde werk is ook zeker terug te zien aan zijn uiterlijk. Zo plaatste Zlatan onlangs een foto van zijn super gespierde lichaam op zijn enorm populaire Instagram. Hij heeft maar liefst 54.7 miljoen volgers (!) en ook zij lijken erg enthousiast te reageren. Natuurlijk weet Zlatan Ibrahimović zelf ook dat hij er ontzettend goed uit ziet en zet zelfs Different Breed als caption onder zijn foto:


Niet alleen Zlatan Ibrahimović ziet er nog fantastisch uit voor zijn leeftijd. Heb je als gezien hoe fit de 53-jarige superster Jennifer Lopez is?