Het appartement van Connie Breukhoven te huur

Onlangs heeft Connie Breukhoven haar andere luxeappartement aan de P.C. Hooftstraat te huur gezet voor een gigantisch bedrag van 8.500,- euro. Dit optrekje heeft een woonoppervlakte van 155 vierkante meter en is volledig ingericht door Connie zelf. De woonkamer is 94 vierkante meter groot en beschikt over een romantische open haard. Ook is de woonkamer verbonden aan de hele luxe open keuken die van alle gemakken is voorzien.

Dit appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een kleedkamer. In het appartement is een zithoek gemaakt die je uitzicht geeft over het Vondelpark, hoe lekker is dat?

 

Ander appartement in hetzelfde complex

Connie Witteman beschikt blijkbaar over twee appartementen in hetzelfde appartementencomplex. Naast de eerstgenoemde zet ze nu ook een tweede parel te huur. Dit echter wel iets goedkoper dan de vorige. Ze verhuurt het appartement aan het Vondelpark voor 8.000 euro per maand. En ja, de nullen kloppen.

Woonkamer Connie

Voor 8000 euro krijg je een woonoppervlakte van 143 vierkante meter. Het appartement heeft in totaal drie kamers, waarvan twee slaapkamers en twee badkamers. De woon- en eetkamer is voorzien van een antieke open (gas) haar. Ook is deze kamer erg ruim en kan je er veel meubilair in kwijt. Het appartement beschikt wonderbaarlijk genoeg over een heel goed beveiligde tuin en je kunt je auto kwijt in de ondergrondse garage waar ook nog een berging te vinden is.

Het appartement dat Connie Witteman nu verhuurt, is een stukje kleiner dan de vorige, maar is nog steeds zeer aantrekkelijk, zeker gezien de lounge-tuin aan het Vondelpark. Check de website van Bekende Buren voor meer foto’s van de woning.

Op zoek naar een iets goedkoper plekje in Amsterdam? Misschien is dan het appartement van Frenkie de Jong iets voor jou.