Pálpito, de succesvolle Colombiaanse Netflix-serie

De Colombiaanse serie Pálpito (The Marked Heart) gaat over een man genaamd Zacarías. Hij gaat trouwen met Camilla, de liefde van zijn leven. Op de bruiloft zakt Camilia opeens in elkaar. Ze krijgt het aan haar hart. Ze heeft zo snel mogelijk een harttransplantatie nodig, maar aangezien ze onderaan de lijst staat krijgt ze het hart waarschijnlijk niet op tijd.

Zacarías moet snel handelen en laat het hier natuurlijk niet bij. Hij is namelijk zeker niet van plan om de liefde van zijn leven te verliezen. Hij regelt zelf illegaal een hart, maar moet hier wel een andere vrouw voor vermoorden. Normaal zou dit iemand tegenhouden, maar niets kan Zacarías tegenhouden als het draait om Camila.

Colombiaanse Netflix-serie is een mega-hit

Seizoen twee van The Marked Heart

Sinds kort staat dus het tweede seizoen van de Colombiaanse Netflix-serie Pálpito op de streamingsdienst. In dit seizoen lopen ook weer de spanning hoog op. Camila is natuurlijk ‘vertrokken’ en komt een ‘oude bekende’ na een tijdje weer tegen. Hun magische klik is er nog steeds, waardoor alles snel escaleert. Alles lijkt opeens goed te lopen, totdat de twee Zacarías weer tegen het lijf aanlopen. Zacarías heeft een lange tijd gehad om na te denken en het enige waar hij nu maar aan kan denken is wraak. Zijn wraaklust neemt hem volledig over waardoor niet alleen Camila, maar ook haar geliefden en zijn naasten gevaar lopen.

Momenteel bovenaan de Netflix top 10

De kijkcijfers van deze serie zijn enorm hoog. Zo heeft de serie al 46,31 miljoen kijkuren in slechts één week. Door deze score staat de serie ook bovenaan de lijst van niet-Engelstalige series. Op de tweede plek staat Bienvenidos a Edés met zo’n 31 miljoen kijk uren.

Colombiaanse Netflix-serie is een mega-hit

Heb je toch liever een Engelstalige-serie? Wist je dat de MONSTER-serie (Jeffrey Dahmer) met een nieuwe seizoen komt? Lees er meer over!