Prachtige woning in Hoogerheide staat te koop

Op Funda staat er momenteel een ontzettend mooie woning in Hoogerheide te koop. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 393 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van 6.561 m2. Het geheel beschikt over maar liefst vier slaapkamers, één badkamer en drie aparte toiletten, allen verdeeld over vier woonlagen. De badkamer is erg luxe en maakt het wel heel makkelijk om tot ontspanning te komen. De badkamer is namelijk voorzien van een ligbad én een sauna. Aan luxe geen gebrek dus. Deze woning is ook nog eens heel duurzaam met het energielabel A.

Dit landhuis met de allure van een Amerikaanse villa is met liefde ontworpen door de huidige bewoners. Het resultaat liegt er in ieder geval niet om. De mooie en unieke mix van stijl, sfeer en elegantie maakt deze woning een van de mooiste landhuizen in heel Nederland. De tuin is hartstikke mooi, ruim en voorzien van een groot zwembad waar je in de zomer heerlijk kan genieten. Het parkeren van je wagen doe je makkelijk in de inpandige garage, waar gemakkelijk twee auto’s in passen.

De woning ligt, zoals eerder aangegeven, in Hoogerheide en is op fietsafstand van het centrum van Hoogerheide. Bovendien ben je in een half uurtje rijden in het mooie Antwerpen.

Funda woning Hoogerheide slaapkamer

Wat is de vraagprijs op Funda?

Op Funda bedraagt de vraagprijs voor deze woning in Hoogerheide een bedrag van € 1.750.000. Een enorm bedrag natuurlijk. Maar goed, je krijgt er wel een ware parel voor terug. Benieuwd naar hoe deze miljoenenwoning er van de binnenkant uitziet? Bekijk hieronder dan een paar foto’s of kijk op Funda voor meer:

Funda woning Hoogerheide woonkamer

Funda woning hoogerheide zwembad