De carrière van de ‘EindTovenaar’

Met pas 23 jaar is PSV-speler Cody Gakpo al een enorm voetbaltalent. Hij heeft zichzelf al goed bewezen bij de club in Eindhoven en draagt daarom ook nog wel eens de aanvoerdersband. Gapko is geen onbekende bij PSV, hij speelt er namelijk al sinds 2007. Van de jeugdopleiding is hij doorgegroeid en debuteerde hij in het betaalde voetbal in de Eerste Divisie in november 2016. Dat was nog niet alles, want sinds 2018 draait hij ook mee in het eerste elftal van PSV. Een talent op het veld, die al aardig wat geld bij elkaar heeft gerend. Dat zie je gelijk als je kijkt naar het vermogen en het salaris van Cody Gakpo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cody Gakpo ✝️ (@codymathesgakpo)

De villa van Cody Gapko in Eindhoven

Met goed voetbalgeld kan je natuurlijk veel mooie dingen doen. In dit geval heeft Cody een prachtige villa gekocht in Eindhoven. Het zou gaan om een woning van 1.200.000 euro. Netjes Cody, op die leeftijd.

De villa heeft een totale woonoppervlakte van 325 vierkante meter, met maar liefst acht kamers, waarvan twee badkamers en vier slaapkamers. Bij binnenkomst loop je via de hal naar de ruime eetkamer. Als je ook deze doorloopt, kom je uit in de open woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een fijne zithoek. Koken kan in de prachtige luxe keuken met kookeiland. Daarnaast is er ook een smalle bijkeuken aanwezig.

Op de eerste verdieping heb je de master bedroom met een eigen badkamer, voorzien van onder andere een bubbelbad. Daarnaast bevinden zich hier ook nog twee andere grote slaapkamers en een losse badkamer. Op de tweede verdieping vind je een prachtige open slaapkamer met veel ramen. Ook is er een balkon aanwezig en een ingebouwde sauna. Er is in ieder geval genoeg ruimte voor Cody en zijn vriendin Noa van der Bij.

Zie hieronder meer foto’s (bron: BekendeBuren):

PSV cody gakpo huis gekocht eindhoven

Villa eindhoven cody gakpo