Cleo werd bekend door haar deelname aan Temptation Island

Mocht je niet weten wie deze prachtige 22-jarige blondine is, laten we haar even voorstellen. De meesten kennen Cleo van het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hier deed zij aan mee samen met haar toenmalige vriend Antonio.

Ondanks hun latere instroming in het programma wisten de twee ‘tortelduifjes’ al snel de hele tent af te breken en werd iedereen overspoeld met drama. Cleo dumpte Antonio al snel en dit zorgde ervoor dat hij zijn slag sloeg bij Temptation-verleidster Fleur. De spanning liep hierdoor nog hoger op en de Antonio en Cleo konden niet meer samen door een deur. Het is misschien ook maar beter dat zij uit elkaar zijn.

Op Instagram in Hunkemöller-setjes

Als er iets is waar wij geen probleem mee hebben, dan zijn dat foto’s van prachtige dames in lingerie. Het lijkt erop dat het onze lucky day is, want Cleo deelde in samenwerking met de Hunkemöller een pikante reeks met foto’s op haar Instagram-account. Zo mochten niet alleen wij, maar ook zo’n 33.000 andere volgers genieten van de kiekjes.

Ze is poserend te zien in een felroze Hunkemöller Private Collection lingerieset met allemaal stukken kant en ritsen op opvallende plekken. En zoals Cleo zelf onder haar foto meldt: “Give a girl the right lingerie and she can conquer the world”. Dit is niet de eerste keer dat Cleo foto’s plaatst in lingerie. Als je het daar niet meer warm van krijgt, dan weten wij het ook niet meer hoor! Bekijk hieronder de desbetreffende fotoreeks van Cleo: