Chaos bij Temptation Island 2022

Cleo kennen we natuurlijk van het meest recent seizoen van Temptation Island, waaraan ze deelnam met haar toenmalige vriend Antonio. Het koppel stroomde pas later in, maar zorgde wel gelijk voor een heleboel drama. Zo kon Cloe het gedrag van Antonio niet hebben en dumpte zij hem op beeld. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat hij begon te flikflooien met Fleur en later doken zij in de lakens.

 

Ook tijdens het laatste kampvuur waren er problemen tussen de twee. Emoties liepen hoog op en werden er heftige uitspraken gedaan. Er werd gesproken over dat Antiono wraak wilde en Cleo gaf aan dat zij beter verdiende. En dat is zo.

Cleo van maakt indruk op Instagram met foto reeks

Je weet wel wat we zeggen wanneer het niet werkt met een partner: thank you, next! Cleo heeft ondertussen een redelijke fanbase opgebouwd op haar sociale media accounts, met zo’n 33.300 volgers op Instagram.

De mannen staan voor haar in de rij en wij genieten met hen mee. De leuke blondine heeft namelijk een interessante Instagram-post gemaakt. In samenwerking met de Hunkemöller poseerde zij in een donkergroene lingerie-set. Hieronder de spicy foto’s van Cleo: