City on a Hill

City on a Hill belooft nog spectaculairder te worden dan de vorige film van regisseur Ben Affleck. De misdaadserie speelt zich af in de jaren negentig in stad Boston, dat in die tijd bekend stond om zijn corruptie en moorden die aan de orde van de dag was. De stad was overspoeld met criminaliteit. Overigens is dit een fictief verhaal, welke wel gebaseerd is op de bekende serie Boston Miracle.

city on a hill misdaadserie MAN MAN

In deze misdaadserie speelt Kevin Bacon de corrupte FBi-agent met de naam Jackie Rhodes. Ondertussen is er een jonge succesvolle officier uit Brooklyn die genoeg heeft van de huidige stand van zaken. Het lijkt een onmogelijke kans, maar de twee maken de afspraak om samen te werken en hun krachten te bundelen om zo Boston weer op de juiste rails te krijgen. Dit allemaal nemen ze op tegen een criminele familie in het plaatsje Charlestown.

city on a hill misdaadserie MAN MAN

Helaas moeten we nog wel even wachten tot City on a Hill te zien zal zijn. Hij gaat namelijk pas zondag 16 juni van start bij Showtime.

Heb jij nog meer inspiratie nodig op het gebied van films en series? Deze nieuwe films en series verschenen in januari op Netflix en zijn de moeite meer dan waard!