Een iconische Pepsi-reclame

We kennen hem allemaal wel, de iconische Pepsi-reclame met Cindy Crawford als middelpunt. Cindy in haar witte shirtje en Daisy Dukes terwijl ze een Pepsi-blikje vasthoudt. Genieten.

Deze reclame liet elk mannenhart sneller kloppen. Negentien jaar later en ze is weer terug en ze is er zeker niet minder op geworden. Hoe ouder, hoe wijzer en blijkbaar dus ook mooier. Nu is alleen niet voor een Pepsi-Superbowl-reclame maar voor een goed doel.

 

Cindy Crawford zet zich in voor een goed doel

Cindy is geld aan het inzamelen voor het Amerikaanse Familie Kinderziekenhuis in Madison (Wisconsin). Dit is het ziekenhuis waar de broer van Cindy aan leukemie werd behandeld. Haar broer was overleden aan leukemie toen Cindy tien jaar oud was. Tot nu toe heeft ze één miljoen dollar opgehaald voor het ziekenhuis. Cindy had geluk want de haarstyliste van 19 jaar geleden die kon nu weer het haar van Cindy doen. Hierdoor kon ze haar iconische haarstijl namaken zodat alle details toch wat scherper zijn.

Ze is fit gebleven

In die afgelopen 19 jaar is Cindy er niet minder fit op geworden. Cindy is mogelijk nóg fitter dan eerst. Dat is zeker een applausje waard, want ze is onderhand 55 jaar oud. Op Instagram deelt Cindy af en toe wat filmpjes van haar workouts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Vind jij Cindy Crawford nou ook zo’n mooie dame? Bekijk dan vooral de tien mooiste vrouwen van de vorige eeuw!