Frans Bauer is niet alleen door al zijn optredens op het podium een bekendheid geworden, ook op de Nederlandse televisie doet hij het goed. De volkszanger en presentator uit Roosendaal herken je direct aan zijn stem en woordgebruik. Maar niemand kent hem beter dan zijn eigen zoon Christiaan.

Christiaan kopieert Frans Bauer op Instagram-video

De 20-jarige Christiaan is de oudste zoon van Frans en Mariska Bauer. Hij en zijn moeder zaten onlangs samen te dollen in de achtertuin en dit leverde hilarische beelden op. Christiaan besloot onder het genot van een kopje thee zijn vader te imiteren tot in perfectie.

Niet alleen de stem, maar ook het woordgebruik maakt de imitatie geniaal. Zo gebruikt Christiaan zelfs de bijnaam ‘Poepsie’ voor zijn moeder.

Zie de video van de Instagram van Mariska Bauer hieronder:

Niet alleen Mariska Bauer kon haar lach niet bedwingen toen ze het geheel filmde, ook kon de video rekenen op talloze positieve reacties van andere BN’ers zoals Bas Smit, Dannu de Munk en Monique Smit. Sommigen vinden zelfs dat Christiaan zijn vader zomaar op de Nederlandse televisie kan vervangen wanneer hij ziek op bed ligt.