Momenteel is Chrissy Teigen op vakantie in Hawaï en daar deelde ze allerlei fijne beelden. Zo heeft ze bijvoorbeeld een heel pikante foto gedeeld in een Instagram-story. Dit is niet de eerste keer dat ze zoiets doet.

 

Wie is Chrissy Teigen?

Geen idee wie Chrissy Teigen is? Dan heb je wat gemist. Christine Diane Teigen is namelijk een Amerikaans model en televisiepersoonlijkheid. We kunnen wel stellen dat ze er piekfijn uitziet.

Op jonge leeftijd maakte ze al haar professionele debuut in de jaarlijkse Sports Illustrated Swimsuit Issue in 2010. Ook verscheen ze later op de cover ter ere van het 50-jarig bestaan van het beroemde tijdschrift. Ze deed dit samen met Nina Agdal en Lily Aldridge in 2014. Ook is ze getrouwd met een heel beroemde zanger: John Legend. Met deze Amerikaan heeft ze ook twee kinderen. Een extra hobby van haar is koken. Ze heeft zelfs meerdere kookboeken uitgebracht.

Op Instagram is Chrissy Teigen bovendien een ware sensatie. Zo heeft ze maar liefst 37,6 miljoen volgers verzameld. Daarnaast was ze ook heel populair op Twitter omdat ze geen blad voor de mond neemt. Dat leverde echter ook een felle tegenreacties op en daarom is ze niet meer te vinden op het platform dat hoogstwaarschijnlijk overgenomen wordt door Elon Musk.

Gelukkig blijft haar Instagram wel nog altijd bestaan. Hier deelt zij namelijk de allerleukste foto’s. Daarbij is ze allesbehalve voorzichtig, zoals je hieronder kunt zien:

En hieronder zie je nog twee brave foto’s van dit topmodel: