Chloé Jay Lois, de ex van Steven Bergwijn

Als profvoetballer krijgt Steven Bergwijn veel aandacht van het vrouwelijk schoon en dat zal niemand verbazen. Chloé Jay Lois is een van de dames met wie hij een relatie heeft gehad. Deze prachtige  vrouw komt uit Vlaardingen en had vanaf 2015 een relatie met Steven Bergwijn. Nadat hun relatie een aantal jaar stand hield, kregen zij in april 2020 samen een zoontje genaamd Saint Stevie Isai. Een werkelijk sprookje zou je zeggen, maar dit veranderde toen Chloe Jay erachter kwam dat zij niet de enige was en Steven nog een kindje bij een andere vrouw kreeg.

Haar Instagram is on fire

Een moeilijke breuk voor de Rotterdamse schone, maar hier lijkt zij inmiddels overheen te zijn. Chloé Jay is druk bezig met haar eigen carrière, en met succes. Zo is zij razend populair op social media en heeft zij inmiddels ruim 60.000 volgers op Instagram. Na een kijkje op Chloé haar Instagram-profiel begrijpen wij maar al te goed waarom zij zoveel volgers heeft. Met haar grote krullenbos, prachtige rondingen en bijzondere ogen is het een fantastische verschijning om te zien.

Verder is Chloe op Instagram ook regelmatig te zien met de prachtige zangeres Zoë Tauran. Dit is een duo waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden, want van hun schoonheden samen krijgen wij het echt ontzettend warm. Tot slot is ook te zien dat deze powervrouw naast haar drukke leventje ook nog een fantastische moeder is. Ze plaatst veelal foto’s met haar zoontje Saint Stevie Isai, waarop te zien is dat zij hem telkens weer heel veel liefde weet te geven. Omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan duizend woorden hebben wij onze favoriete foto’s van Chloé Jay Lois op een rij gezet: