Met welke dames heeft Steven Bergwijn kinderen?

Sinds 2015 had de snelle vleugelaanvaller een relatie met een dame genaamd Chloé Jay Lois. Samen kregen zij een zoontje in april 2020, genaamd Saint Stevie Isai. Echter veranderde dit sprookje al snel in een nachtmerrie voor Chloe Jay toen zij ontdekte dat Steven Bergwijn nog een keer vader zou worden, maar dan bij een andere vrouw.

chloe jay lois ex vriendin steven bergwijn

Deze andere vrouw, genaamd Sem Smit, verhuisde tijdens haar zwangerschap samen met Steven naar Londen toen hij een contract tekende bij de Engelse topclub Tottenham Hotspur FC. We weten allemaal hoe het met Steven Begwijn is afgelopen in Engeland en we kunnen hem weer zien voetballen op de Nederlandse velden.

Echter gingen er direct geruchten rond toen de twee terugkwamen in ons kikkerlandje. Volgens verschillende juicekanalen zouden ze in een tijdelijke breuk zitten omdat Bergwijn ook af en toe de bloemetjes ergens anders buitenzet. Ook viel op dat zowel Sem als Steven foto’s met elkaar hadden verwijderd op hun social media. Hier is echter geen sprake meer van. Eén blik op de Instagram van Sem Smit en je ziet veel foto’s met de profvoetballer. Het lijkt dus weer koek en ei te zijn tussen te twee. Hopelijk voor hen blijft dat ook zo.

Zie hieronder een aantal foto’s van Sem Smit (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)