Een gigantische bak met ruimte bij Markelo

Wanneer je dit grote stuk land wilt opkopen dan moet je bij Markelo in de buurt wezen. Dit stuk buiten de bebouwde kom ligt op ongeveer 13 minuten vanaf Markelo rijden met de auto. Vanaf je woning is het ook ongeveer een halfuurtje met de auto rijden naar Enschede.

In totaal staat er een woonoppervlakte te koop van zo’n 522 vierkante meter, met een gigantisch perceel. Dit perceel is genoeg om je eigen dorp op te bouwen. In totaal koop je een perceel van 113.313 vierkante meter. Even voor je beeldvorming: dat zijn meer dan 22,5 voetbalvelden. Aan ruimte een privacy geen gebrek dus! Perfect om met je vriendengroep een bruut dorp te starten.

Huizen te koop

Genoeg woonruimte

Wanneer je dit ‘dorp’ op Funda aanschaft, dan krijg je daar ook nog de nodige gebouwen bij. Zo krijg je een semibungalow uit 1961, een boerderij die stamt uit 1872, een gastenverblijf uit 1910, twee grotere schuren, een kleinere schuur, en twee melkveestallen. Deze plekjes met een agrarische doch authentieke uitstraling hebben enige potentie voor de man met twee rechterhanden. Zo bijvoorbeeld ook deze twee knusse woonkamers in twee van de huizen.

Woonkamer Fundadorp

Andere woonkamerEnfin, met zo’n grote bak ruimte is er natuurlijk ruimte zat over om lekker te bouwen. Zo zou je een eigen kroeg kunnen openen, zijn er genoeg opties om huizen naar jouw stijl neer te zetten, en liggen er ook genoeg mogelijkheden om een eigen sportveld te bouwen. Wanneer je deze parel met vrienden opkoopt, lijken de mogelijkheden grenzeloos.

Check hieronder meer foto’s van het dorp op Funda:

Dorpje Funda

Dorp op FundaDorp kopen

Hoeveel je voor dit dorp op Funda in de portefeuille moet hebben? Helaas staat er bij de advertentie op Funda geen prijs. Bij inschrijving lijken er enige mogelijkheden te zijn om over de prijs te discussiëren. Ben je al helemaal gereed om samen met je vrienden dit dorp over te nemen?