Terwijl Tiger Woods het juist moet hebben van zijn skills op de golfbaan, heeft zijn nichtje Cheyenne Woods nog een ander geheim wapen om haar tegenstanders uit balans te brengen. Haar looks zijn namelijk onovertroffen.

Maak kennis met Cheyenne Woods

Cheyenne Woods is inmiddels 30 jaar en kan terugkijken op een interessante start van haar carrière op de golfbaan. Haar eerste wapenfeit als professioneel golfer dateert uit 2012. Blijkbaar is er duidelijk sprake van een genetische impact. Haar grootvader, een zekere Earl Woods, was ook al een niet  al te onverdienstelijke golfer. Hij heeft haar de eerste kneepjes van het vak bijgebracht. De eerste wedstrijd waar Cheyenne aan deelnam vond plaats in 2006 en sindsdien is het eigenlijk alleen maar beter geworden.

Tijdens haar schooltijd speelde Cheyenne al golf bij Wake Forrest in Winston-Salem, in North Carolina. Daar nam al deel aan de LPGA events, zoals de US Open. Het echte succes voor Cheyenne dankt zij vooral aan haar deelname aan de Ladies European Tour. In februari van 2014 won ze haar eerste toernooi. Chapeau!

Cheyenne mag dan ook Woods heten, van enige vergelijking met de grote Woods is geen sprake. Tiger Woods had namelijk op 30-jarige leeftijd al vijf majors gewonnen en bij Cheyenne staat die teller anno 2021 nog steeds op 1. Natuurlijk maakt ons dat niks uit, zolang we maar van haar schoonheid kunnen genieten. Zie hieronder een aantal foto’s van de Intagram van Cheyenne Woods: