Chantal Janzen haar eigen magazine &C

Veel mannen zullen het met ons eens zijn als we zeggen dat Chantal Janzen een van de mooiste Nederlandse blondines is. Keer op keer tovert ze een lach op ons gezicht wanneer ze op tv verschijnt in programma’s als Beat the Champions en Oh, wat een jaar! Maar was er ook een rol voor haar weggelegd in de films Alles is Liefde en Het Verlangen. Gelukkig voor ons blijft het niet alleen bij een televisieoptreden, ook haar eigen magazine laat veel mannenharten sneller kloppen.

Chantal heeft sinds 2017 namelijk haar eigen lifestyle magazine &C, waarmee zij geen onderwerp onbesproken laat. Zo bevat het tijdschrift verschillende reportages en persoonlijke verhalen met de nodige humor en zelfspot. Voor haar magazine staat de blondine regelmatig op de cover en weet zij ons iedere keer weer te verbazen met een prachtige foto, waarbij Chantal schaars gekleed is. Nu is het weer raak met zo’n foto.

Shirtloos op de cover

Het magazine staat deze maand helemaal in het teken van de slaapkamer delen en helemaal in stijl schittert Chantal Janzen op de cover van het blad. Iets waar ons hart sneller van gaat kloppen. Chantal haar afgetrainde lichaam – in combinatie met haar prachtige blonde lokken en sprankelende blauwe ogen – levert een bloedmooie foto op.

De foto heeft Chantal op haar Instagram-account geplaatst en ondanks dat de foto pas een halve dag online staat, heeft de foto al ruim 15.000 likes verzameld en dit aantal blijft alleen maar groeien. Ook regent het lovende reacties onder de foto en vinden haar mannelijke fans dit plaatje specifiek erg leuk. Zie hieronder de foto van Chantal Janzen shirtloos en wij weten zeker dat jij het hier enorm warm van krijgt. Kortom dit is maar weer een goed voorbeeld dat leeftijd slechts een getal is voor Chantal Janzen: