Chantal Janzen steelt de show op tv én Instagram

Je zou het haar nooit geven, maar Chantal Janzen heeft alweer de 42 jaar aangetikt. Ze heeft dan ook terecht een plekje gekregen in onze top 10 mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar.

Dat Nederland fan is van Chantal, dat blijkt wel uit de kijkcijfers. Zo scoorde ze onlangs nog met het RTL4-programma Beat the Champions VIPS. Meer dan een miljoen mensen keken naar de aflevering van de spelshow. Indrukwekkend! Ook hebben mensen mogen genieten van de leuke presentatrice tijdens het Eurovisie Songfestival en shows als The Voice of Holland en Chantal blijft slapen.

Maar gelukkig voor ons blijft het niet bij haar optredens als presentatrice. Ook is ze als actrice actief geweest tv-shows als Goede tijden, slechte tijden en Divorce en waren er rollen weggelegd in films als Alles is Liefde en Het Verlangen.

Maar waar misschien nog de allerleukste beelden van Chantal te zien zijn, is op haar Instagram. Haar Instagram-feed is vooral drukbezet met familiefoto’s en zo nu en dan verschijnen er ook foto’s van leuke shoots van de blondine uit Tegelen online. Onlangs schitterde ze in een shoot voor &C en ze deelt de coverfoto met haar volgers. Het bewijs dat leeftijd slechts een getal is:

Ben jij fan van blondines? Dan hebben we een leuk lijstje voor je: dit zijn de 10 mooiste Nederlandse blondines.